Groepsreizen

De Grieken genieten van het leven. Dit hebben ze dan ook tot in een kunst verheven. De Griekse mythologie kan dit bewijzen. Ze hebben hier namelijk een God voor aangewezen: Dionysus.. En hij wacht op jullie!

Organiseer jij een bedrijfs- of teamuitje, een vrienden/vriendinnenweekend of een vrijgezellenweekend? Wij weten de weg en helpen je graag bij jullie perfecte groepsreis!

Naast het bruisende nachtleven van Athene met haar gezellige terrasjes, skybars, strandfeesten, beachclubs en discotheken, heeft de Athene nog veel meer leuks te bieden.

Met je hele team genieten en teambuilden op een groot zeiljacht terwijl je onderling de strijd aangaat in de Treasure Hunt.. Een zeilwedstrijd organiseren voor al je werknemers om vervolgens gezamenlijk van een heerlijk diner te genieten voordat het feest begint.. Bekijk wie van je vrienden het lef heeft te bungeejumpen vanaf de Corinth Canal Bridge.. Slechts een kleine greep uit alle mogelijke activiteiten voor jouw groepsreis. Een mannenweekend weg in Europa? Met de dames een weekendje op pad? Athene is jouw bestemming voor een onvergetelijke, legendarische trip!

Voor meer informatie over activiteiten in Athene, check Stedentrip Athene

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van jouw unieke groepsreis!

CONTACT

Onze favoriete activiteiten

roadtrip
Roadtrip
v.a. €479,95 p.p.p.w.
golfreizen
Golfreizen
Prijs op aanvraag
lonely-yacht-sailing-on-silent-sea-turkey-small.jpg
Zeilen
vanaf €189,95 p.p.p.w.